8 Kasım 2019 Cuma

Oksijenli su

OKSİJENLİ SU KULLANIM UYGULAMASI
EKLEM VE KAS AĞRILARI İÇİN

Oksijenli su hazırlanması içimi İlk 5 gün 1 su bardağı suya 5 er damla koyun için 2 nci 5 gün 1 su bardağına 10 damla koyun suyla için 3 ncü 5 gün 1 su bardağına 15 damla koyun suyla için 4 ncü 5 gün 1 su bardağı suya 20 şer damla koyun için 5 nci 5 günde 1 su bardağı suya 25 damla koyun için yani 25 gün oksijenli su içmiş oluyorsunuz bırakıyorsunuz 1 ay ara verip tekrar aynen yine yapıyorsunuz ve bitiriyorsunuz. Hafif baş ağrısı yapar Şifa olsun saygılar m.ulaş

 dikkat    bu kür kaldırılmıştır bazılarında  istenmeyen şeyler oluyor  kullanmasınlar

ZEYTİN YAPRAĞININ FAYDALARI NELERDİR?

ZEYTİN YAPRAĞININ FAYDALARI NELERDİR?
Zeytin yaprağı alzheimer ve parkinson'da sinir hücrelerini koruyor.
Zeytin yaprağı E ve C vitaminlerine benzerlik göstererek kalp ve damar sağlığına koruyucu etkiler gösteriyor. Bu koruyucu etkisinin kan yağlarını ve damarlarda plakların birikimini azalttığı ve kalp kasının hasarlanmasını geciktirdiği ortaya konmuştur.
Zeytin yaprağı ayrıca antioksidan olarak hücrelerin genetik hasarlanmasını önleyerek tümör oluşumuna karşı koruyucu etkisi vardır.
Zeytin yaprağı, mikropları öldürüyor, bağırsak ve solunum yollarını düzene sokuyor.
Zeytin yaprağı çay olarak içilebildiği gibi yemeklerin içine de eklenerek kullanılabiliyor.
Zeytin yaprağı hepatit B gibi virüslere de koruyucu etkisi olduğu biliniyor. Bu yüzden 'anti kanserojenik' olarak nitelendirilmektedir.
Zeytin yaprağı karaciğeri koruyor. Özellikle alkole bağlı olmayan karaciğer yağlanması tedavisinde olumlu etki yapıyor. Çalışmalarda zeytin yaprağının karaciğer yağlanmasını azaltıcı etkisi olduğu ortaya çıkmıştır.
Zeytin yaprağı sağlıksız beslenme, yüksek karbonhidrat ve yağ tüketimi sonucunda insülin dengesi bozuluyor. Bu da şeker hastalığı riskini arttırıyor. Zeytin yaprağı insülin direncini düşürerek şeker hastalarının yaşam kalitesini yükseltiyor. İnsülin direnci olanların sabahakşam tarçınla birlikte zeytin yaprağı çayı içmesini öneriyoruz.
CİLDE DOST
Beslenme ve Diyet Uzmanı Fatma Baysal Yusuf, "Yapılan çalışmalarda zeytin yaprağında bulunan maddelerin, cildin üst katmanlarını geçerek güneş yanığına, erken yaşlanmaya ve cilt kanserine neden olan UVB ışınlarına karşı kalkan vazifesi gördüğü belirlenmiştir. Yakın bir gelecekte cilt ve güneş koruyucu kremlerde zeytin yaprağı göreceğiz" dedi.
Kozmetikten ilaç sektörüne ve tıbbın birçok dalına kadar yüzlerce alanda kullanılan zeytin, yaprağıyla da şifa dağıtıyor. Yüzyıllardır şifa kaynağı olarak çoğu hastalığın tedavisinde mucizeler yaratan zeytin ve zeytin yaprakları günümüzde de önemini koruyor. Uzmanlar, zeytin yapraklarının doğal bir antibiyotik olduğunu belirterek, kalp-damar sistemini koruduğunu ve kanser hastalıklarına karşı kalkan vazifesi gördüğünü belirtiyor.
YAĞI DA MEYVESİ DE GÜÇ VERİYOR
Kalp sağlığını koruyan zeytin ve zeytinyağı tekli doymamış yağ içeriyor. Zararlı kolesterolü düşürerek, kontrol altında tutulmasını sağlıyor. Kanseri önleyici özelliği bulunuyor. Ayrıca kansere yakalanan hastalarda da kanserli hücrelerin yayılmasını engelliyor. Zeytinyağı, özellikle bağırsak kanserinin ve göğüs kanserinin önlenmesinde etkili oluyor. İçeriğindeki vitaminler çocukların kemik gelişimini de destekliyor.alıntı

Udi hindi yağı doğal antibiyotiktir her hastalık için Allah'ın izniyle şifaya vesile olur! Her evde bulunması gereken bir üründür! Kullanıldığı hastalıklar udi hindi yağı . İdrar tutukluğu, idrar kaçırmaları , idrar yolu enfeksiyonu, balgam, gut, karaciğer ve safra kesesi ağrıları, kansızlık, farenjit. karaciğer temizleyici, hepatit B/C kaşıntı ve egzama,Sedef mantar. Vajinal mantar. Kaşıntı. Romatizma krup,sarılık, gastrit, iltihap kurutucu ,zorlukla işeme ve kan işeme, dalak hastalıkları, küçük çocuklarda solucan ve şerit, bronşit, öksürük vs. yerlerde kullanılır.onkokojik tüm rahatsızlıklar. Udi hindu Tenin rengini açıp cildi güzelleştirir... Vücutta Gizli ameliyat yapar... Bedende nerde kist varsa içten eritir... Beyin-kan dolaşımını iyileştirir, dikkati ve hafızayı güçlendirir, guatr düğümlerini eritir, faranjiti ortadan kaldırır, anjini kısa sürede iyileştirir, pankreas bezi hastalığının (pankreatit) tedavisinde benzersiz bir şifa kaynağıdır. Yalnız şekerin tedavisi sırasında balın dozunu azaltmak gerekir. Kroniki gastrit ve kolite karşı faydaldır, romatizma ve romatizmal poliartrite karşı mükemmeldir. Kas ağrılarının tamamına karşı faydalıdır, safra söktürücüdür, safra ve böbrek taşlarını eritir, bağırsak kıvrımları arasındaki taşları eritir, sistit ve böbrek itihabına karşı faydaldır, bağışıklık sistemini güçlendirir, yıllarca sıkıntı çekilen alerjiyi ortadan kaldırır, kronik bronşit, astım, bronşit ve verem hastaları için şifa kaynağıdır. Damarları temizlediğinden ve kanı sulandırdığından kalp kan-damar sistemi için şifalıdır. Özellikle Hindistanda yoğun olarak bulunan Ud ağacının kıymeti çoktur. Öyle bereketli bir ağaçtır ki pek çok amaçlı kullanıma vesile olmaktadır. Kökünden, dalından, kabuğundan istifade edilmektedir. Ud-u Hindu Yağının kullanımı sonucunda Allah’ın izniyle şifâi özelliklerinden bazılarını şöyle sıralayabiliriz. • Ud-u Hindu Yağı, etkili bir antibiyotik vazifesi görür. Antibiyotik haplarının size zehir saçmasını engellemek için bu yağı tüketebilirsiniz. Özellikle çocuklarınız için birebirdir. • İdrar enfeksiyonu, idrarını tutamama, idrarı çıkaramama veya zorlanma gibi rahatsızlıklarda faydalıdır. • Doğal İltihap kurutucu özelliğine sahiptir. • Mide ile ilgili gastrit, mide ülseri, mide ağrısı vb rahatsızlıklarda şifalıdır. • Bronşit, soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, öksürük gibi durumlarda etkisini göstermektedir.

Görüntünün olası içeriği: yazı ve yiyecek

Udi hindi yağı doğal antibiyotiktir her hastalık için Allah'ın izniyle şifaya vesile olur! Her evde bulunması gereken bir üründür! Kullanıldığı hastalıklar udi hindi yağı . İdrar tutukluğu, idrar kaçırmaları , idrar yolu enfeksiyonu, balgam, gut, karaciğer ve safra kesesi ağrıları, kansızlık, farenjit. karaciğer temizleyici, hepatit B/C kaşıntı ve egzama,Sedef mantar. Vajinal mantar. Kaşıntı. Romatizma krup,sarılık, gastrit, iltihap kurutucu ,zorlukla işeme ve kan işeme, dalak hastalıkları, küçük çocuklarda solucan ve şerit, bronşit, öksürük vs. yerlerde kullanılır.onkokojik tüm rahatsızlıklar. Udi hindu Tenin rengini açıp cildi güzelleştirir... Vücutta Gizli ameliyat yapar... Bedende nerde kist varsa içten eritir... Beyin-kan dolaşımını iyileştirir, dikkati ve hafızayı güçlendirir, guatr düğümlerini eritir, faranjiti ortadan kaldırır, anjini kısa sürede iyileştirir, pankreas bezi hastalığının (pankreatit) tedavisinde benzersiz bir şifa kaynağıdır. Yalnız şekerin tedavisi sırasında balın dozunu azaltmak gerekir. Kroniki gastrit ve kolite karşı faydaldır, romatizma ve romatizmal poliartrite karşı mükemmeldir. Kas ağrılarının tamamına karşı faydalıdır, safra söktürücüdür, safra ve böbrek taşlarını eritir, bağırsak kıvrımları arasındaki taşları eritir, sistit ve böbrek itihabına karşı faydaldır, bağışıklık sistemini güçlendirir, yıllarca sıkıntı çekilen alerjiyi ortadan kaldırır, kronik bronşit, astım, bronşit ve verem hastaları için şifa kaynağıdır. Damarları temizlediğinden ve kanı sulandırdığından kalp kan-damar sistemi için şifalıdır. Özellikle Hindistanda yoğun olarak bulunan Ud ağacının kıymeti çoktur. Öyle bereketli bir ağaçtır ki pek çok amaçlı kullanıma vesile olmaktadır. Kökünden, dalından, kabuğundan istifade edilmektedir. Ud-u Hindu Yağının kullanımı sonucunda Allah’ın izniyle şifâi özelliklerinden bazılarını şöyle sıralayabiliriz. • Ud-u Hindu Yağı, etkili bir antibiyotik vazifesi görür. Antibiyotik haplarının size zehir saçmasını engellemek için bu yağı tüketebilirsiniz. Özellikle çocuklarınız için birebirdir. • İdrar enfeksiyonu, idrarını tutamama, idrarı çıkaramama veya zorlanma gibi rahatsızlıklarda faydalıdır. • Doğal İltihap kurutucu özelliğine sahiptir. • Mide ile ilgili gastrit, mide ülseri, mide ağrısı vb rahatsızlıklarda şifalıdır. • Bronşit, soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, öksürük gibi durumlarda etkisini göstermektedir.

Karaciğerinizi ve troidinizi beraber tedavi edin ki sağlık kalıcı olsun iyileşme hızlı olsun perhizide uygulayın m.ulaş

hocam kemik erimesi için

 iğdeyi alın aktarda un gibi yaptırın olay bu

1 kaşık zeytin

Görüntünün olası içeriği: yazı
ÖNCE KARACİĞERİMİZİ TEDAVİ EDELİM 

BEN HER YIL KARACİĞER BAKIMIMI BU YÖNTEMLE YAPARIM


Devedikeni extratı olarak veya devedikeni ve enginar hablarınıda ayrı ayrı alabilirsiniz eczanelerde aktarlarda var marka ve çeşidini siz seçin sabah 2 tane akşam 2 tane için tok için 3 ay devam edin tamamen düzelir. 

lavanta yağı alın aktardan 5 damla 1 subardağı suya damlatın için 20 gün kadar devam edin bırakın. Enginar çayı için karahindibağ otu ve sinirli otu çayı için 3 ay devam edin yeterli .Vücudunuzdaki zehirleride kilo kilo atmak isterseniz 15 gün 1 tatlı kaşığı kadar 1 su bardağı suya karıştırın krem tartar için portakal veya limonla karaciğeriniz tertemiz olur 15 gün sonra bırakın. Bağarsaklar 2 nci beynimiz karaciğerle çalışır . 

perhiziniz çok çok önemli ekmek unlu gıdalar yasak tatlılar hazır gıdalar hayvansal gıdaların tümü yasak 6 ay kadar perhiz çok çok önemli sağlığınız için.kendinize değer verin 

karaciğer sağlıklıysa bağarsaklarda vücudunuzda sağlıklı çalışır yoksa her iki organda atık üretir çöp üretir unutmayalım vücudumuzun sağlığı karaciğerden sorulur vücudumuzda ters giden bir durum varsa ve bi hastalık başlamışsa karaciğerimiz hasta demektir vücudumuz dünyanın en iyi labaratuarıdır hemen tahlillerini hastalıklarla söylüyor unutmayın. Sağlık servettir sağlığınız varsa sizde varsınız Allah ın verdiği sağlıklı bedeni elimizle biz bilinçsizce hasta ediyoruz unutmayalım....saygılar. şifa olsun

. Mustafa Ulaş