“Dünyâ hayâtı azdan daha azdır. Ona âşık olan, alçakların alçağıdır. O sihriyle bir topluluğu sağır ve kör eder. Böylece onlar ortalıkta şaşkın ve delîlsiz ortalıkta kalırlar.”
https://vimeo.com/tomorhoca
- Ana Sayfa
- İlahi – Kur`an -İslam – Din -Tasavvuf – Belgesel – Dua – Hadis – Tarih – Şiir – Vs… – بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
- Dini bilgiler
- Hatim duası Türkçe Hatim Duası
- Ahmet tomor hoca sohbetleri
- suleymaniye
- Ruhlar kabirde hep kalır mı?
- Şehitlik ve Fazileti
- İslami Eğitim
- ALLAH (C.C.) 'ÜN SIFATLARI
- Ahmet Tomor Hocaefendi Sohbetleri
- Veysel Gürler
- Umman'dan Şifâlar
- İSLAMİ BİLGİLER KİTAP SOHBET SEYRET MULTİMEDYA
- Safakat İslami Forumları
- sadakat.net
- Ehl-i Sünnet Hanefi
- HAVAS İLMİ-MÜCERREBAT-I İLAHİ ŞİFACILAR
- Sağlığımızın müthiş şifreleri Sayfadaki tüm bilgiler bilgi amaçlıdır kullanım tercihi size aittir önce araştırın inceleyin doktorunuza danışın saygılar
- Sayfa ve guruptaki bilgiler bilgi amaçlıdır araştırın araştırmadan doktorunuza danışmadan kullanmayın sakın saygılar hepinize m.ulaş
- MUHTASAR İLMİHAL | Fazilet
- İLİM BÖLÜMÜ
- İmam Suyuti Camius Sağir
- Dini Sorular Molla Cami dini sorular ve cevapları
- incemeseleler
- "Nazar, deveyi kazana, insanı mezara sokar."
- YAVRULARIMIZA ELİF CÜZÜ ÖĞRETELİM. BİZLERDE TEKRAR EDELİM...
- Hadis-i Şerif
- FAZİLET TAKVİMİ
- mektebun
- faydalı
- medine
- Zi tuva kuyusu...
- Ali Eren Hoca
- *FATİHA SURESİNİN SIRRI..*
- "Kişi sevdiği ile beraberdir."
- *FATİHA SURESİNİN SIRRI..*
1 Mart 2020 Pazar
Adet Söktürmek İçin Bitkisel Reçeteler : KANTARON: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bardak yemeklerden evvel 3-4 defada içilir.
Adet Söktürmek İçin Bitkisel Reçeteler :
KANTARON: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bardak yemeklerden evvel 3-4 defada içilir.
Kantaron toz halinde günde 0.5- 2 gr içilir.
YARPUZ-FİLİSKİN: 1 bardak kaynar suya, 8-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bar dak içilir.
Yarpuz yağından günde 2-10 damla şekerle alınır.
HAVUÇ TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Havuç tohumu toz haline getiri lir, günde 3 defa 1 -3 gr içilir.
KEKİK: 1 bardak kaynar suya, 2-3 gr kekik konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
Kekik toz halinde günde 3 defa 1-4 gr içilir.
MAYDANOZ TOHUMU: 1 bar dak kaynar suya, 4 gr maydanoz tohumu konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr kuru maydanoz konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. (Maydanoz kökleri de aynı maksatla kullanılır).
ÇÖREKOTU TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Çörekotu tohumu toz halinde günde 3 çay kaşığı içilir (Ballada yenilebilir).
ÜZERLİK TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum veya ince kıyılmış kök konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bardak içilir.
SARI SABIR: Sarı sabır hap halinde günde 0,20 gr içilir.
ÇÖVEN KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2 gr kök konur, 10 dk bekletilir, bu sudan günde 20-100 gr içilir.
BİBER: 1 bardak kaynar suya, 10 gr acı biber konur, 10 dk bekletilir, süzülür, günde 2-3 bardak içilir. Biber, toz halinde günde 3 defa 0,5-1 gr içilir, günde 1-2 gr balla yenir.
KAFESLİ SAPSIZ DİKEN: 1 bar dak kaynar suya, 8-10 gr ince kı yılmış kök konur, soğuyunca süzülür, günde 1 bardak azar azar içilir.
LABADA TOHUMU: Labadanın taze yeşil tohumu kaynatılır, bir kaç gün sabahları içilir.
ALIÇ-YEMlŞEN: 1 bardak kay nar suya, 4 gr çiçek-yaprak ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
1 bardak kaynar suya, 20 gr ezilmiş meyve konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak ve daha fazlası içilebilir.
ANDIZ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Andız otu kökleri toz haline getirilir, günde 2-10 gr içilir.
ŞAKAYIK KÖKÜ: 1 bardak kay nar suya, 10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. KISACIK MAHMUD OTU: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SİKLAMEN SOĞANI: 1 bardak kaynar suya, 10 gr soğan konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bar dak içilir.
GÜNLÜK: Günde 1-4 gr hap ha linde yutulur.
ZERAVENT KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2-4 gr kök konur, 10 dk bekletilir, balla tatlandırılır, günde 2-3 bardak içilir.
Kökler toz haline getirilir, günde 4-8 gr balla karıştırılıp yenilir.
KEDİ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-12 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak yemeklerden evvel içilir.
EŞEK MARULU: Acı marul yaprakları sirke ile yenilir. Yaprakları sıkılır, suyundan 80 gr şekerle tatlandırılıp içilir.
MÜRRÜSAFI: Günde 0,5-1 gr mürrüsafi toz veya hap halinde alınır veya daha fazlası günde 10 gr kadar artırılabilir.
SAFRAN: Safran toz halinde 1,5 gr tıbbı papatya toz halinde 2 gr karıştırılır, 0,5 gr lık güllaçlara konulur, günde 2-6 adet içilir. Papatya tozu yerine pelinde kullanılabilir.
ÜVEZ MEYVESİ: Taze üvez meyvelerinden yenilir.
DUVAR SARMAŞIĞI: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, 1 günde tüketilir.
KARA TOPALAK: 1 bardak kay nar suya, 4 gr yumru konur, 10 dk bekletilip içilir.
Taze yumrular yenilir.
İBLİS ARPA OTU: İblis arpa otu tohumları kaynatılır, buharına oturulur.
ASPİR TOHUMU: 1 bardak su ya, 20 gr tohum konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir (adet zorluğunda).
ASPİR ÇİÇEĞİ: 1 bardak kaynar suya, 20 gr çiçek konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SU YONCASI: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr yaprak konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir. Toz haline getirilir, günde 2-3 gr içilir.
SU ZAMBAĞI: 1 bardak kaynar suya, 2-10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
TERE-SU TERESİ: Taze bitki sı kılır, suyundan günde 1 bardak içilir.
1 bardak kaynar suya, 7-8 gr taze tere konur, 10 dk bekletilir, gün de 3 bardak içilir. Tere tohumundan toz halinde günde 3 gr şeker veya balla yeni lir.
TARHUN: 1 bardak kaynar suya, 4 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
TAVŞANCIL OTU: 1 bardak kay nar suya, 5 gr kök, yaprak veya tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
TIBBİ KOKULU YONCA: 1 bar dak kaynar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bar dak içilir.
BİBERİYE: 1 bardak suya, 10 gr biberiye konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir.
SOĞAN KABUĞU: Kuru soğanın kabuğu kaynatılıp içilir.
KOKULU YONCA: Kokulu yonca yaprakları veya tohumu toz haline getirilir, günde 2 gr içilir.
AĞAÇ YOSUNU: Ağaç yosunu kaynatılır, buharına oturulur.
FRENK İNCİRİ (KAYNANA Dİ Lİ): Frenk inciri meyve olarak yenilir.
TARÇIN: Günde birkaç defa ya rım çay kaşığı tarçın şekerle yeni lir veya su ile içilir.
SEDEF OTU: Sedef otu çiçekli dalları toz haline getirilir, günde 0,20-0,80 gr hap halinde içilir.
Günlük doz 0,20-1 gr'mı geçmemelidir. KARA ARDIÇ YAPRAĞI: Kara ardıç yaprağı toz haline getirilir, günde 0,3-0,6 gr içilir. Doz aşımı zehirlenme yapar.
KANARYA OTU: 1 bardak kay nar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilip içilir.
Kantaron toz halinde günde 0.5- 2 gr içilir.
YARPUZ-FİLİSKİN: 1 bardak kaynar suya, 8-10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bar dak içilir.
Yarpuz yağından günde 2-10 damla şekerle alınır.
HAVUÇ TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Havuç tohumu toz haline getiri lir, günde 3 defa 1 -3 gr içilir.
KEKİK: 1 bardak kaynar suya, 2-3 gr kekik konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
Kekik toz halinde günde 3 defa 1-4 gr içilir.
MAYDANOZ TOHUMU: 1 bar dak kaynar suya, 4 gr maydanoz tohumu konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr kuru maydanoz konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. (Maydanoz kökleri de aynı maksatla kullanılır).
ÇÖREKOTU TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Çörekotu tohumu toz halinde günde 3 çay kaşığı içilir (Ballada yenilebilir).
ÜZERLİK TOHUMU: 1 bardak kaynar suya, 4-10 gr tohum veya ince kıyılmış kök konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bardak içilir.
SARI SABIR: Sarı sabır hap halinde günde 0,20 gr içilir.
ÇÖVEN KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2 gr kök konur, 10 dk bekletilir, bu sudan günde 20-100 gr içilir.
BİBER: 1 bardak kaynar suya, 10 gr acı biber konur, 10 dk bekletilir, süzülür, günde 2-3 bardak içilir. Biber, toz halinde günde 3 defa 0,5-1 gr içilir, günde 1-2 gr balla yenir.
KAFESLİ SAPSIZ DİKEN: 1 bar dak kaynar suya, 8-10 gr ince kı yılmış kök konur, soğuyunca süzülür, günde 1 bardak azar azar içilir.
LABADA TOHUMU: Labadanın taze yeşil tohumu kaynatılır, bir kaç gün sabahları içilir.
ALIÇ-YEMlŞEN: 1 bardak kay nar suya, 4 gr çiçek-yaprak ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
1 bardak kaynar suya, 20 gr ezilmiş meyve konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak ve daha fazlası içilebilir.
ANDIZ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
Andız otu kökleri toz haline getirilir, günde 2-10 gr içilir.
ŞAKAYIK KÖKÜ: 1 bardak kay nar suya, 10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir. KISACIK MAHMUD OTU: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki ko nur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SİKLAMEN SOĞANI: 1 bardak kaynar suya, 10 gr soğan konur, 10 dk bekletilir, günde 1-2 bar dak içilir.
GÜNLÜK: Günde 1-4 gr hap ha linde yutulur.
ZERAVENT KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 2-4 gr kök konur, 10 dk bekletilir, balla tatlandırılır, günde 2-3 bardak içilir.
Kökler toz haline getirilir, günde 4-8 gr balla karıştırılıp yenilir.
KEDİ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya, 4-12 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak yemeklerden evvel içilir.
EŞEK MARULU: Acı marul yaprakları sirke ile yenilir. Yaprakları sıkılır, suyundan 80 gr şekerle tatlandırılıp içilir.
MÜRRÜSAFI: Günde 0,5-1 gr mürrüsafi toz veya hap halinde alınır veya daha fazlası günde 10 gr kadar artırılabilir.
SAFRAN: Safran toz halinde 1,5 gr tıbbı papatya toz halinde 2 gr karıştırılır, 0,5 gr lık güllaçlara konulur, günde 2-6 adet içilir. Papatya tozu yerine pelinde kullanılabilir.
ÜVEZ MEYVESİ: Taze üvez meyvelerinden yenilir.
DUVAR SARMAŞIĞI: 1 bardak kaynar suya, 2 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, 1 günde tüketilir.
KARA TOPALAK: 1 bardak kay nar suya, 4 gr yumru konur, 10 dk bekletilip içilir.
Taze yumrular yenilir.
İBLİS ARPA OTU: İblis arpa otu tohumları kaynatılır, buharına oturulur.
ASPİR TOHUMU: 1 bardak su ya, 20 gr tohum konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir (adet zorluğunda).
ASPİR ÇİÇEĞİ: 1 bardak kaynar suya, 20 gr çiçek konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
SU YONCASI: 1 bardak kaynar suya, 4-6 gr yaprak konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir. Toz haline getirilir, günde 2-3 gr içilir.
SU ZAMBAĞI: 1 bardak kaynar suya, 2-10 gr kök konur, 10 dk bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
TERE-SU TERESİ: Taze bitki sı kılır, suyundan günde 1 bardak içilir.
1 bardak kaynar suya, 7-8 gr taze tere konur, 10 dk bekletilir, gün de 3 bardak içilir. Tere tohumundan toz halinde günde 3 gr şeker veya balla yeni lir.
TARHUN: 1 bardak kaynar suya, 4 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
TAVŞANCIL OTU: 1 bardak kay nar suya, 5 gr kök, yaprak veya tohum konur, 10 dk bekletilir, günde 3 bardak içilir.
TIBBİ KOKULU YONCA: 1 bar dak kaynar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilir, günde 2 bar dak içilir.
BİBERİYE: 1 bardak suya, 10 gr biberiye konur, 10 dk kaynatılır, günde 3 bardak içilir.
SOĞAN KABUĞU: Kuru soğanın kabuğu kaynatılıp içilir.
KOKULU YONCA: Kokulu yonca yaprakları veya tohumu toz haline getirilir, günde 2 gr içilir.
AĞAÇ YOSUNU: Ağaç yosunu kaynatılır, buharına oturulur.
FRENK İNCİRİ (KAYNANA Dİ Lİ): Frenk inciri meyve olarak yenilir.
TARÇIN: Günde birkaç defa ya rım çay kaşığı tarçın şekerle yeni lir veya su ile içilir.
SEDEF OTU: Sedef otu çiçekli dalları toz haline getirilir, günde 0,20-0,80 gr hap halinde içilir.
Günlük doz 0,20-1 gr'mı geçmemelidir. KARA ARDIÇ YAPRAĞI: Kara ardıç yaprağı toz haline getirilir, günde 0,3-0,6 gr içilir. Doz aşımı zehirlenme yapar.
KANARYA OTU: 1 bardak kay nar suya, 10 gr bitki konur, 10 dk bekletilip içilir.
Damar tıkanıklığı için çobançökerten otu çayı alıç çiçeği çayı ve sirkesi kullanın gingo biloba çayı için ayrı ayrı 1 su bardağı ceviz yağı için 1 yemek kaşığı aç veya yiyin 2 ay devam edin düzelirsiniz ama tekrarlar
SAĞLIĞIMIZIN MÜTHİŞ ŞİFRELERİ
KALP DAMAR SORUNLARIMIZA KESİN ÇÖZÜM VE NEDEN TIKANIYOR KARACİĞERİMİZİN ÖNEMİ OKUYALİM BOŞUNA ÇEKMEYELİM m.ulaş
Damar tıkanıklığı için çobançökerten otu çayı alıç çiçeği çayı ve sirkesi kullanın gingo biloba çayı için ayrı ayrı 1 su bardağı ceviz yağı için 1 yemek kaşığı aç veya yiyin 2 ay devam edin düzelirsiniz ama tekrarlar bir süre sonra
Asıl sorunumuz karaciğerimiz filitrelerimiz tıkanınca kalp damar sorunlarımızda başlıyor kanımız vücudumuzda kirli ve yağlı dolaşmaya başlıyor kalp ve kılcal damarlardan tıkanmalar başlıyor giderek kalbin ana damarlarıda tıkanmaya başlıyor baypaslar bir zaman sonrada stendlar başlar takılır sorun büyüyerek devam ediyor damar bozulmaları varisler dolaşım yetmezliği başlıyor kalbi besleyen kılcal damarlarda tıkalı olduğu için kalp yeteri kadar çalışamaz oluyor
Çaresi var önce karaciğerimizi temizleyelim onaralım karaciğer tedavisini basitce ve kararlı yapalım devedikeni tohumu enginar tohumu beraber çektirilir sabah akşam 1 rer tatlı kaşığı yemekle alınır karahindibağ otu çayı ve sinirli ot çayı 1 rer su bardağı içilir lavanta çayı içilir 1 su bardağı bunları güne yayın tok için 3 ay devam edin
Perhizide var buğdaygiller ürünleri mısır ürünleri tatlı ne varsa hazır gıdalar hayvansal ürünler 3 ay kadar yasaklarımız perhizi tutacaksanız başlayın yoksa hiç başlamayın Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tüm hastalara sağlık en büyük servetiniz unutmayın M.ulaş
Asıl sorunumuz karaciğerimiz filitrelerimiz tıkanınca kalp damar sorunlarımızda başlıyor kanımız vücudumuzda kirli ve yağlı dolaşmaya başlıyor kalp ve kılcal damarlardan tıkanmalar başlıyor giderek kalbin ana damarlarıda tıkanmaya başlıyor baypaslar bir zaman sonrada stendlar başlar takılır sorun büyüyerek devam ediyor damar bozulmaları varisler dolaşım yetmezliği başlıyor kalbi besleyen kılcal damarlarda tıkalı olduğu için kalp yeteri kadar çalışamaz oluyor
Çaresi var önce karaciğerimizi temizleyelim onaralım karaciğer tedavisini basitce ve kararlı yapalım devedikeni tohumu enginar tohumu beraber çektirilir sabah akşam 1 rer tatlı kaşığı yemekle alınır karahindibağ otu çayı ve sinirli ot çayı 1 rer su bardağı içilir lavanta çayı içilir 1 su bardağı bunları güne yayın tok için 3 ay devam edin
Perhizide var buğdaygiller ürünleri mısır ürünleri tatlı ne varsa hazır gıdalar hayvansal ürünler 3 ay kadar yasaklarımız perhizi tutacaksanız başlayın yoksa hiç başlamayın Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tüm hastalara sağlık en büyük servetiniz unutmayın M.ulaş
Damar tıkanıklığı için çobançökerten otu çayı alıç çiçeği çayı ve sirkesi kullanın gingo biloba çayı için ayrı ayrı 1 su bardağı ceviz yağı için 1 yemek kaşığı aç veya yiyin 2 ay devam edin düzelirsiniz ama tekrarlar bir süre sonra Asıl sorunumuz karaciğerimiz filitrelerimiz tıkanınca kalp damar sorunlarımızda başlıyor kanımız vücudumuzda kirli ve
Mustafa Ulaş
SAĞLIĞIMIZIN MÜTHİŞ ŞİFRELERİ
KALP DAMAR SORUNLARIMIZA KESİN ÇÖZÜM VE NEDEN TIKANIYOR KARACİĞERİMİZİN ÖNEMİ OKUYALİM BOŞUNA ÇEKMEYELİM m.ulaş
Damar tıkanıklığı için çobançökerten otu çayı alıç çiçeği çayı ve sirkesi kullanın gingo biloba çayı için ayrı ayrı 1 su bardağı ceviz yağı için 1 yemek kaşığı aç veya yiyin 2 ay devam edin düzelirsiniz ama tekrarlar bir süre sonra
Asıl sorunumuz karaciğerimiz filitrelerimiz tıkanınca kalp damar sorunlarımızda başlıyor kanımız vücudumuzda kirli ve yağlı dolaşmaya başlıyor kalp ve kılcal damarlardan tıkanmalar başlıyor giderek kalbin ana damarlarıda tıkanmaya başlıyor baypaslar bir zaman sonrada stendlar başlar takılır sorun büyüyerek devam ediyor damar bozulmaları varisler dolaşım yetmezliği başlıyor kalbi besleyen kılcal damarlarda tıkalı olduğu için kalp yeteri kadar çalışamaz oluyor
Çaresi var önce karaciğerimizi temizleyelim onaralım karaciğer tedavisini basitce ve kararlı yapalım devedikeni tohumu enginar tohumu beraber çektirilir sabah akşam 1 rer tatlı kaşığı yemekle alınır karahindibağ otu çayı ve sinirli ot çayı 1 rer su bardağı içilir lavanta çayı içilir 1 su bardağı bunları güne yayın tok için 3 ay devam edin
Perhizide var buğdaygiller ürünleri mısır ürünleri tatlı ne varsa hazır gıdalar hayvansal ürünler 3 ay kadar yasaklarımız perhizi tutacaksanız başlayın yoksa hiç başlamayın Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tüm hastalara sağlık en büyük servetiniz unutmayın M.ulaş
Asıl sorunumuz karaciğerimiz filitrelerimiz tıkanınca kalp damar sorunlarımızda başlıyor kanımız vücudumuzda kirli ve yağlı dolaşmaya başlıyor kalp ve kılcal damarlardan tıkanmalar başlıyor giderek kalbin ana damarlarıda tıkanmaya başlıyor baypaslar bir zaman sonrada stendlar başlar takılır sorun büyüyerek devam ediyor damar bozulmaları varisler dolaşım yetmezliği başlıyor kalbi besleyen kılcal damarlarda tıkalı olduğu için kalp yeteri kadar çalışamaz oluyor
Çaresi var önce karaciğerimizi temizleyelim onaralım karaciğer tedavisini basitce ve kararlı yapalım devedikeni tohumu enginar tohumu beraber çektirilir sabah akşam 1 rer tatlı kaşığı yemekle alınır karahindibağ otu çayı ve sinirli ot çayı 1 rer su bardağı içilir lavanta çayı içilir 1 su bardağı bunları güne yayın tok için 3 ay devam edin
Perhizide var buğdaygiller ürünleri mısır ürünleri tatlı ne varsa hazır gıdalar hayvansal ürünler 3 ay kadar yasaklarımız perhizi tutacaksanız başlayın yoksa hiç başlamayın Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tüm hastalara sağlık en büyük servetiniz unutmayın M.ulaş
Oksijenli su
Oksijenli su vücutta oksijen artışı yaparak akciğerlerden aldığımız oksijenin kat kat fazlasını alıyoruz. oda karaciğere bi o kadar oksijenin gitmesi demektir. karaciğerden vücuda oksijenli kan dolaşımı vucudun daha sağlıklı olmasını sağlıyor. hastalıkların oksijenli ortamda barınamadığını ve vücudun kendi kendini onarma mekanizmasını devreye soktuğunu görüyoruz. süper bi sonuç veriyor oksijenin tüm vucudu dolaşması ile asidik ve karbondioksit ortamı yok oluyor. bunu 25 veya 30 günlük oksijenli su kullanımı ile tüm vücudu oksijenlendirmiş oluyoruz. bu sürede onarımda kendiliğinden sağlanmış oluyor. 20 gün veya 1 ay sonra tekrarladığımızda daha bariz faydasını görüyoruz. tabiki doktorunuza danışmadan kullanmayın saygılar hepinize şifa Allah tan kul vesile.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)