31 Mayıs 2020 Pazar

Allah cc : Efendimizin anne babasını, amcası Ebû Tâlib’i ve dedesi Abdülmuttalib’i diriltti ve Efendimiz (s.a.v.) 'e iman ettiler

Hasan Bozkurt ...........Peygamber Efendimizin, Annesinin Dirilip İman Etmesi..................İmam Kurtubî Hazretleri “Et-Tezkiratü fî Ahvâli’I-Mevtâ ve umûri’l-Âhireti” isimli kitabında buyurdular: Muhakkak ki Hazreti Âişe (r.a.) buyurdular: -”Efendimiz (s.a.v.) bizimle “veda haccını edâ etti. Devenin arkasındaydı. Orada ağladı. Çok üzüntülü bir şekilde ağlamaya başladı. Rasûlüllah (s.a.v.) Hazretleri’nin bu ağlamasına ben de ağladım. Sonra Efendimiz (s.a.v.) Hazretleri deveden indi. Devenin yularını elime verip: -”Ey Humeyrâ tut,” dedi. Yani devenin yularını elime verip bana tut dedi. Devenin sağ tarafına yaslandı. Uzun süre öylece kaldı. Sonra bana döndü. Sevinçli ve tesebbüm eder bir haldeydi. Ben ona: -”Annem ve babam sana feda olsun Ey Allah’ın Rasûlü. Yanımdan inerken üzüntülüydün, ağlıyordun hatta senin ağlama*na dayanamadım ben bile ağlamıştım! Sonra sen yanıma sevinçli, tebessümlü bir şekilde döndün. Ne oldu ya Rasûlellah!“dedim. Bunun üzerine Efendimiz (s.a.v.) Hazretleri: -”Ben annem Amine’nin kabrine gittim! Ben Rabbim Allah’dan annemin diriltilmesini istedim, dua ettim. Allah annemi diriltti, annem dirildi ve bana dua etti.” Buyurdular. Rivayet olundu: Allahü Teâlâ, Efendimiz (s.a.v.) Hazretlerine, ebeveynini (anne babasını), amcası Ebû Tâlib’i ve dedesi Abdülmuttalib’i diriltti ve onlar, Efendimiz (s.a.v.) Hazretlerine iman ettiler........Kaynak: İsmail Hakkı Bursevi, Rûhu’l-Beyan Tefsiri, Fatih Yayınevi: 1/797-798.

o kulum günahlara batmış biri olsa bile onu cennet ehli yaparım

MİDEMİZDE REFLÜ GASTRİT VE ÜLSER İBS YAŞAMAK İSTEMİYORSAK BUNLARA DİKKAT EDELİM Midemizde bağarsaklarımızda reflü gastrit olmasını istemiyorsak yemeklerden yemeklerden sonra su veya hiç bişey yiyip içmeyim yatmayın 2 saat kadar reflünüzde olmaz ülserinizde olmaz sağlık için çok önemli yoksa bu sorunları tekrarar tekrar yaşarsınız reflünüz gastritinizde ülseriniz ibs varsa 10 gün yemeklerden önce aç 1 yemek kaşığı kantaron yağı için yemekten hemen öncede aç saf tahin için 10 gün sonra eser kalmaz şikayetlerinizden mustafa ulaş


SODYUM Bİ KARBONATMI YOKSA YEDİKLERİMİZ TÜM GIDALARDA KULLANILAN KİMYASALLAR VE ZEHİRLERMİ ÇOK İYİ DERSİNİZ NEDEN HEP HASTAYIZ HİÇ İYİLEŞMİYORUZ m.ulaş. Sağlığımızın müthiş şifreleri


SODYUM Bİ KARBONATMI YOKSA YEDİKLERİMİZ TÜM GIDALARDA KULLANILAN KİMYASALLAR VE ZEHİRLERMİ ÇOK İYİ DERSİNİZ NEDEN HEP HASTAYIZ HİÇ İYİLEŞMİYORUZ m.ulaş. Sağlığımızın müthiş şifreleri

ben şahsen kendim akciğer kanserini bununla yani karbonatla atlattım bir çok kişide bu şekilde atlatıyor bu kadar faydası varken geri dönüşleride okumanızı isterim sayfadaki fayda görmüş insanlar var karbonat 30.gün olarak kullanılıyor daha fazla uzun süre kullanılmıyor asidik ortan yok ediliyor bazik ortam sağlanana kadar ve bazik ortamda vücut kendi kendini onarmayı başlıyor bu aradada karaciğerimiz asıl sorun çıkaran organımızın onarılması gerekiyor filitrelerimiz tıkalı kirli kan vücudumuzda dolaşıyor asidoz tekrar başlamaması için karaciğer onarımı temizliği şart bende her yıl karaciğer temizliğini yaparım çok faydasınıda görüyorum tüm araştırmalarımda gördüğüm vücudun tüm organları çok önemli ama tümününde hastalanmasına sebeb olan ve vitaminlerin hormonların eksilmesi veya çok üretilmesi ile karaciğerin bütün organları nasıl etkilediğini ve onları hasta ettiğini gördüm piskolojiden tutun tırnağımıza kadar saçımızdan derimize kadar aşırı kilomuzdan aşırı zayıflığa kadar obez olmamızda dahil vitiligo sedef mide reflü gastrit kalp damar şeker tansiyon kolesterol bunşar başta olmak üzere tüm hastalıkların sebebi karaciğerimizdir unutmayalım karbonat ph ımızı yükselten bir araçtır ph başka yollarlada yükseltebiliriz tabiki basitçe ama yüksek asidik bir vücutta onlar yeterli olmuyor karbonatın farkını burda bende kendimde bizzat yaşadım ve şahit oldum böbrekte taş konusuna gelelim hiç hayatında karbonat içmeyen bir çok insanın en çok yaşadığı bir sorun zaten işin garip tarafı karbonatla böbrek taşını eritenlerinde kemla beyin sayfasındada okuyorum tansiyonundan kurtulanlarıda okudum karbonat sadece ph yükseltmede bir araç asıl vücıdu hasta eden faktörler çok çok önemli ekmek buğdaygiller tatlılar hazır gıdalar pakete girmiş ürünler hayvansal ürünlerin tamamı sağlığımızı tehdit etmesi vede hasta etmesi çok çok önemli hasta olmamızın asıl sebebi bunlar bunları hiç tartışan ve konuşan yok maalesef geçicide olsa kullanıp fayda gördüğümüz basit ve hızlıca ph mızı düzelttiğimiz karbonatın peşindeyiz maalesef basit bir tedavinin bile önünü kesmeye çalışıyoruz yediklerimizi gıda sektörünün tümü tarımı hayvacılığı üreticisi imalatçısı hazır ürün satıcısı sanki el birliği ile tüm kimyasalları kullanarak hasta ettiği insanların bu günkü hastalıklarla boğuşmasının sebebleri olduğunu hep göz ardı ediyoruz maalesef geldiğimiz nokta ve tartıştığımız sadece karbonat

ÇAĞIN HASTALIĞINA "DEFNE" Sağlığımızın müthiş şifreleri


ÇAĞIN HASTALIĞINA "DEFNE" Sağlığımızın müthiş şifreleri

kardeşlerim, Aşırı yorgunluk . "Bitkin, tükenmiş" hissetmek, unutkanlık, depresyon, Uyuşukluk, Kas güçsüzlüğü, Eklemlerde ağrı ve şişme, artrit, Karın bölgesinde ağrı, Kabızlık,ishal ,rahatsız edici gaz, Sorunlu vajinal akıntı, vajinal yanma ya da kaşınma, tüm allerjik durumlar, bahar nezlesi de dahil, Prostat, İktidarsızlık, Cinsel arzu kaybı, baş ağrısı, regl düzensizlikleri, Gözlerin önünde noktalar görmek, Görüntüde bozukluk, Baş ağrısı, denge kaybı, Kulakların üstünde basınç, Kaşıntı, Mide ekşimesinden dolayı boğazda yanma, Sindirimsizlik, Geğirme ve bağırsaklarda gaz, Dışkıda sümüksü madde, Hemoroit Ağız kuruluğu, Ağızda kızarıklık ya da kabarcık, Nefes kokması, Eklemlerin şişmesi, Nefes darlığı, Sık ya da acil idrara çıkma ihtiyacı ve İdrar yaparken yanma gibi belirtilerin temel nedeni bağırsaklarınızda yerleşik olan mantarlardır. Bu mantarlar çok sinsidirler ve bağışıklık sistemini kandırırlar, bağışıklık sistemi bunlarla uğraşmaz. aslında bir de virüslerle işbirliği yaparak çok tehlikeli hale gelirler. boğazda ki kuruluk dilde beyaz bir tabaka oluşur hastalarda genellikle.
Kardeşlerim, Şenay Yıldırım "17 gündür Fitodermandan aldigim Defne tohumunu yiyor ve çayıni içiyorum. Candida albicans için almıştım.sag dizimde agri vardı kayboldu.defne tohumlarimi bitirdikten sonra candida icin fe aldığım sonucu yazıcam. Şimdi Defne cayimi severek içiyorum. Kainat ta herseyin nir çaresi vardır ve Defne nin beni iyilestiricegine allahin izniyle inanarak kullanıyorum. Sayin hocam size bu güzel bilgileriniz için insanlığa yaptığınız hizmet için teşekkür ediyorum" diye yazmış.
Bahar Yıldız Demir "Bende de ağrılar oluyor sol bacağıma vuruyor.ac karnina içtiğimde o ağrılarının gittiğini fark ediyorum.5 senedir çekiyordum" demiş.

Gerçekten defne tohumu ve defne yaprağı çayı yukardaki tüm hastalık belirtilerinin nedeni olan bağırsaklarımızdaki mantarları yok etmektedir.

Kardeşlerim, inanın Türk insanı çiğ köfte, çiğ et, iyi yıkanmamış fast food yiyecekler, sokaklarda satılan köfte vb yiyecekler nedeniyle çok diğer ülkelerdekinden daha fazla bağırsak mantarı hastalığına maruz kalıyor. Ülkemiz insanının işgücü düşüyor. Herkes hasta, her kes halsiz, herkesin nefesi kokuyor, herkeste bir mide sorunu. aslında tüm bunların nedeni mantar ve bir tane defne tohumu içseler Türk halkının tüm sağlık sorunları çözülecek.

Defne tohumunda candida mantarlarını acaba hangi bileşen çözüyor diye araştırma yaptım. BOR çıktı karşıma. defne tohumunda mantarları yok eden bor var. defne BORu çok seviyor ve köklerinden tohuma ve yapraklara geçiyor.

Herkes tekrar tekrar soruyor, DEFNE TOHUMUnu nasıl kullanacağız diye. Özellikle uykudan kalkar kalkmaz bir adet defne tohumunu mümkünse tüm acılığına rağmen çiğneyelim ya da yutalım ama çiğnemek daha makbül. Sonrada 3-4 bardak su içelim. sonra zaten yıkanacağız falan en az yarım saat yemek yemeyelim. Göreceksiniz mantar sorunlarınız kalkınca tüm hastalıklarınızda yok olacak. Ancak çoğu kişilerde mantarlar tüm bapırsak ve hatta mideye kadar yayılmış bunu tek tohumun yenmesi mümkün değil. Bu durumda yavaş yavaş kontrollu olarak ve doktorunuza danışarak dozu artıracağız. defne tohumuna başlarken mutlaka doktorunuza danışmak zorundasınız. defne tohumu ilaç değildir. Tüm hastalıkların teşhis ve tedavisi doktorlar tarafından yapılır. Gıda takviyesi bile olsa defne tohumu kullanmak için mutlak doktorunuza danışınız. Ayrıca hamileler defne tohumu kullanamaz.
Sevgilerimle.
Prof.Dr. Ibrahim Uslu


Defne Yaprağı Faydaları ve Defne Çayı Nasıl Yapılır.? 🍃🍂

Defne yaprağı güçlü bir balgam söktürücüdür.
Terleme sorununu giderir.
Gözlere iyi gelmektedir.
Demir, magnezyum, kalsiyum ve manganez açısından oldukça zengindir.
Yüksek miktarda A vitamini içerir.
Sindirim problemi yaşayanlara önerilmektedir.
Mide ağrılarına karşı tavsiye edilmektedir.
Güçlü bir antioksidandır.
Pürüzsüz güzel bir cilde sahip olmanızı sağlar.
Vücut direncini artırarak hastalıklara karşı direnç sağlar.
Defne yaprağının yağı yaralara iyi gelmektedir.
Öksürüğe iyi gelmektedir.
Vücutta ki şişkinliği giderir.
Defne yaprağı yağı romatizma ve kas ağrılarında tedavi edicidir.
Uykusuzluk problemine iyi gelmektedir.
Tansiyon hastalarına önerilmektedir.
İştah açıcı etkisi vardır.
Defne yaprağı gaz giderici etkiye sahiptir.
Defne Yaprağı Çayı Nasıl Yapılır?
Defne yaprağı çayının 2 farklı hazırlanma yöntemi vardır.
Defne Yaprağı Çayı Hazırlamak İçin 1.Yöntem: İlk yöntemde 1 büyük bardak suyu 3 defne yaprağıyla birlikte kaynatın. Kaynadıktan sonra ocağın altını kapatın ve 5 dakika demlenmesini bekleyin. Demlendikten sonra süzerek içebilirsiniz.
Defne Yaprağı Çayı Hazırlamak İçin 2.Yöntem: İkinci yöntemde öncelikle 1 büyük bardak suyu kaynatın ve ocağın altını kapatın. Ardından 3-4 adet defne yaprağını bardağın içerisine ilave edin ve bardağı ağzı kapalı bir şekilde 10 dakika kadar demleyin.
Not: Dilerseniz çayınızı tatlandırmak isterseniz 2 çay kaşığı bal ilave edebilirsiniz.

BASİTÇE DİZ SIVISI VE KIKIRDAĞINIZDAN OLMAYIN KURTULUN YENİLENMESİ İÇİN..Sağlığımızın müthiş şifreleri

BASİTÇE DİZ SIVISI VE KIKIRDAĞINIZDAN OLMAYIN KURTULUN YENİLENMESİ İÇİN..Sağlığımızın müthiş şifreleri

Elhamdülillah Yaradılışımızda Rabbim vücudun kendi kendini temizleme ve tamir etme özelliğini vermiş çaresiz dert yok ölümden başka
Deri devamlı kendini yeniler, kan, hücreler vs.
Diz kıkırdağı ve sıvısıda.
Doktorların insanı panikleterek diz ameliyatları yapmasına, platin takmasına bakmayın.
Yeterki vücuda katkılı, kimyasal yiyecek,gluten gönderme.
Vücudun yaradılışına ve formatına aykırı gıda sokma.

Vücut sıvısını artıran, vücudu temizleme ve tamirde yardımcı gıdalar alınmalı.
Özellikle dizin kendini yenilemesi ve tamir etmesi için.
DIŞTAN;

Sarı kantaron yağı sür.
Çörek otu yağı sür.
Kuyruk yağı ve siyah çekirdekli üzümü robottan geçir bir gün sar.
Bamyayı az haşla veya çiğ lapa halinde zeytinyağıyla sar.
Zeytinyağı, limon sar.
Lahana haşla dize sar.
Elma sirkesi sür.
Acı kavun suyu ve yağı sür.
BESLENME;
Magnezyum Sülfat.
Zeytinyağı, limon ikilisi iç.
1 ay, çiğ bamya salatası ye.
Kuru dut.
Zerdeçal.
Isırgan tohumlu bal.
Kemik suyu.
1 ay Hibiskus çayı iç.
Kuşburnu çayı.
Akgünlük.
Yumurta kabuğu ve zarı.
Sade madensuyu, meyveliler katkılı.
Diz sorunu, romatizma sıkıntısı olan glutenli beslenmeyecek, buğdaydan yapılan herşeyden uzak duracak.
Ekmek olarak, çavdar tüketecek.
Hamurlu tatlılar, bulgur vs tüketmeyecek.
Ne kadar güzel beslenip, vücuda gluten giriyorsa dizdeki sıkıntı tekrarlayacak.
Önce girişi durdur.
Gluteni, kimyasalı, katkılıyı kes.
Yukardaki çay vs de kür halinde en az 21 gün yapılmalı.
Yukarda yazan yiyeceklerin herbirinin ayrı faydası var.
Mesela, elma sirkesi dizlerdeki zararlı toksinleri , şişliği giderir, haliyle oksijen de artar.
Magnezyum sülfat kireç eritir, kanı temizler.
Hibiskus çayı, bamya diz sıvısını artırır.
O bölgedeki, toksin, kireç atılmadan o bölgeye yeterli oksijen gitmez ve sıvı da oluşmaz.oksijenli suyun önemi burda çok önemli bilginiz olsun
O yüzden yukardakilerin hepsini yapmaya çalışalım, yetişmiyorsa beşini bir ay yapalım.
Sonra diğerlerini.
sirkesini başladığımız zaman, bamya, hibiskus çayı vs de başlıyoruz.
Dizdeki zararlıları atanlar.
Bu aradada ağır işten, dizi, beli zorlayacak şeylerden kaçınmalı.
Bol istirahat etmeli.
Dualarınızı bekler💖💖şifa Allah tan kul vesile saygılar hepinize

VARİSLİ DAMARLARINIZI TEDAVİ EDİN m.ulaş Sağlığımızın müthiş şifreleri Varisli damarlar kabarmış kan damarlarıdır ve vücudun her yerinde görünebilirler. Özellikle bacaklarda ve yüzde (cuperosis facial) oluşurlar. Bazı durumlarda içeriden oluşarak görünmez olurlar ama yine de ağrıya sebep olurlar.


Mustafa Ulaş
1 dk.
VARİSLİ DAMARLARINIZI TEDAVİ EDİN m.ulaş
Sağlığımızın müthiş şifreleri

Varisli damarlar kabarmış kan damarlarıdır ve vücudun her yerinde görünebilirler.
Özellikle bacaklarda ve yüzde (cuperosis facial) oluşurlar. Bazı durumlarda içeriden oluşarak görünmez olurlar ama yine de ağrıya sebep olurlar.
Hemoroid de varisli damarlarla oluşan bir durumdur ve tıbbi çaylarla onları da tedavi edebiliriz.

Güvercinağacı bitkisi (Witch hazel)

Bu enteresan isimli bitki, varisli damarları iyileştirmekte en etkili ve yararlı şifalı bitki olarak bilinmekte ve kullanılmaktadır.

Buna ek olarak, damar büzücü özellikleri sayesinde hemoroid, ishal gibi durumlara da iyi gelmektedir.
Herhangi bir hemoraji, bu bitkinin bölgesel kullanımı ve ağızdan alınmasıyla iyileştirilebilir.
Güvercinağacı yapraklarının çayını yapmak için kurutulmuşunu 3 dakika kaynatın, ateşten alın ve 3 dakika boyunca bekletin.

At kestanesi

Bu bitkinin kan dolaşımıyla ilgili özellikle dünya çapında bilinmektedir, bu yüzden varisli damarların tedavisinde her zaman bulunur.
İçeriğindeki maddeler damar fonksiyonlarını geliştirir ve boyutlarını küçültür.
Ayrıc, şişmiş karaciğer ve yorgun bacaklar için de kullanılmaktadır.
At kestanesinden çay yapmak için kurutulmuş bitkiyi 3 dakika kaynatın(kabuk ve meyveleri de kullanılır) ve bir 3 dakika daha beklettikten sonra için.

Ayrıca bakınız: At Kestanesi: Varise Karşı Yoldaşınız

Selvi

Selvi yüzyıllardır kullanılan inanılmaz bir damar büzücüdür.

Meyveleri damar büzücü özellikler taşır ve bu da onu kan damarları problemleri için harika bir çözüm yapar.
Ayrıca terletir ve böylece istenmeyen ve tutulan sıvıların vücuttan atılmasına yardımcı olur.
Bu çay genelde kozalakları ve ince filizleri ve yapraklarıyla hazırlanır.

Fındık

Fındık çok lezzetli bir kuruyemiş olarak bilinir. Ancak fındık yaprakları tanen ve flavanoidler açısından çok zengindir.
Bu iki içerik varisli damarların iyileştirilmesi, tedavisi ve varisli damar oluşumundan korunmak için kullanılır.

Bu çay sıvı tutulumunu ve yüksek kolesterolü önlediği, anemi ve kemik erimesiyle savaştığı için çok önerilir.
Ayrıca stresi azaltır ve bağırsakların işlevini arttırır.

Üzüm asma

Kırmızı asma lezzetli meyveler oluşu ve bir çok özellikleriyle bilinir.
Bunların yaprakları damarları sıkılaştırır ve yorgun bacaklara iyi gelir.

Asma vitamin ve tanenler açısından çok zengindir ve kılcal damar direncini arttırmanın yanı sıra damarsal yetersizlikle savaşmakta birebirdir.
Çayını hazırlamak için kurutulmuş yaprakları 10 dakika kaynatın ve 5 dakika dinlenmeye bırakın.

Diğer öneriler

Şifalı bitkilerden hazırlanan bu çaylarla tedavi aşağıda sıraladığımız iyi alışkanlıklara eşlik ettiğinde çok daha etkili olacaktır:

Duş alırken sıcak su kullanmayın. Onun yerine özellikle de etkilenmiş varisli bölgelere soğuk veya ılık su kullanın.

Bazı durumlarda kabızlık özellikle pelvis bölgesindeki damarları etkiler ve kan dolaşımını kötüleştirir. Bunun için bağırsaklarınızı düzenlemeniz gerekecek.

Bu şifalı bitkiler ayrıca doğal yağlar, sebze yağları ile karıştırılmış halde yüzeysel olarak uygulanabilir. Badem ve susam yağı gibi yağlar kullanabilirsiniz.

Öylesine ve kötü alışkanlıklarla yaşamakla savaşmanız çok önemli. Tembel olmayın. Her gün egzersiz yapın veya en az bir kilometre yürüyün.

Ayrıca bakınız: Varis İçin Topikal ve Oral Doğal Tedavi Yöntemleri

Güneşe aşırı maruz kalmaktan kaçının.

Yatağa girdiğinizde bacaklarınızı bir yastıkla destekleyin.

Öğünlerin dışında ve bu çaylara ek olarak her gün 1 buçuk veya 2 litre su için.

Aşırı kilolu olmak varisli damarların gelişimine sebep olacak bir diğer faktördür.

Her zaman dengeli beslenmeli ve yediğiniz öğünleri yavaş yavaş azaltmalısınız. Böylece mideniz olaya adapte olur ve tok hissetmek için çok fazla yiyeceğe ihtiyaç duymaz.

Varisli Damarları Tedavi Etmek İçin 8 Kural

Eğer hedefiniz varisli damarları iyileştirmekse, sağlıklı alışkanlıklar edinmelisiniz. Bu sayede varislerin yeniden ortaya çıkmasını engelleyebilirsiniz. Daha fazla oku »