7 Ağustos 2019 Çarşamba

PARASINI EL ALIR.! DUMANINI YEL ALIR.! VERGİSİNİ DEVLET ALIR.! HASTALIĞI SANA KALIR.! : İÇME ARTIK ŞU Zıkkımı emi!


Fotoğraf açıklaması yok.

Uzak durulacaklar: • Alay etmek için seni yaralayan • Hata etmen için seni gözetleyen Yüzüne melek,arkandan şeytan olan iki yüzlü.

Fotoğraf açıklaması yok.

KARIN YAĞLARINIZDAN KURTULUN ÖDEMLERİNİZDEN ARININ Karın yağı ve ödemden kurtulmanın kolay yolu 2 Bu iki sorunla aynı anda mücadele etmek gerçekten mümkün mü? Fazla yağlarla mücadele ederken ödemden kurtulmak tabii ki mümkün ama bunu başarmak için mucize bir yöntem yok. Bizim size sunacağımız şey her gün uygulamanız gereken basit bir yöntem. Özellikle şifalı bitkiler söz konusu olduğunda, bazen en etkili sonuçları en basit çözümlerle elde ederiz . Peki “şifalı bitkiler” derken neyi kast ediyoruz? Aşağıda verdiğimiz malzemelere bir göz atın: Ayrıca bakınız: 5 Doğal Yağ Yakıcı Gıda Karahindiba: Yağ yakmak için en etkili bitkilerden biri karahindibadır. Uzmanlara göre bitkinin yağ yakmada asıl etkili kısmı kökleridir. Karahindiba kökünü aktarlarda bulabilirsiniz. Kullanınca gerçekten işe yaradığını göreceksiniz. Böbrek ve karaciğer için etkili bir arındırıcı olmasının yanında ayrıca idrar sökücü özelliği de vardır. Bu da midenizdeki iltihabı ve yanma hissini azaltır, kan şekerinizi düzenler ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Şahane bir şey! Ezilmiş taze zencefil: Muhtemelen zencefilin yağ yakıcı, vücudu arındırıcı ve iltihap sökücü etkilerini duymuşsunuzdur. Üstelik Maastricht Üniversitesi’ndeki araştırmacılara göre bu bitki metabolizmanızı hızlandırıp daha fazla yağ yakmanıza yardım ediyor. Zencefil ayrıca daha tok hissetmenizi sağlıyor ve böylece güne daha iyi başlamış oluyorsunuz. Tarçın: Tarçın tüketiminin yağlardan kurtulmak ve kilo vermek için iyi bir yöntem olduğunu biliyor muydunuz? Lezzetli olmasına ek olarak, bazı yiyecekler ve çaylarla karıştırıldığında insülin artışının önüne geçerek kan şekeri seviyesinin düşürülmesinde de etkilidir. Tarçın ayrıca vücut ısınızı yavaşça yükseltir ve böylece metabolizma hızınızı arttırmaya yardım olur. Oluşan bu ısı yükselmesi sayesinde daha fazla kalori yakılır. Nane: Nanenin kendine has tadını sever misiniz? Vücuttaki yağları azaltmak, sindirim fonksiyonlarını geliştirmek, metabolizmanızı güçlendirmek, safra kesesinin daha etkili çalışması için safra üretimini arttırmak gibi çeşitli tıbbi amaçlarla kullanıldığında etkileri mükemmeldir. Karın Yağı ve Ödem Karşıtı Bu Çay Nasıl Tüketilir? zencefil 3 Aşağıda saydığımız malzemeler ihtiyacınızı karşılayacaktır: 1 yemek kaşığı karahindiba kökü 1 yemek kaşığı rendelenmiş taze zencefil Bir tutam tarçın 5 nane yaprağı Bir buçuk bardak su 2 yemek kaşığı bal Nasıl hazırlayacaksınız? düz karın 4 Karın yağı ve ödem sorunundan kurtulmanıza yardımcı olacak bu kolay çay tarifini haftanın üç günü, günde üç defa uygulamanız gerekiyor. İlk “dozu” sabah kahvaltısından önce, uyandıktan hemen sonra mideniz boşken içmelisiniz. Karışım ılık olmalı. Kullandığınız bütün malzemelerin taze olmasına da dikkat edin. Bu bitkiler neredeyse her yerde kolayca bulunabildiği için tedarik etmesi oldukça kolaydır. Ancak karahindibanın her zaman kökünü kullanın. Daha önce de söylediğimiz gibi bu bitkinin yağ yakıcı etkiye sahip kısmı kökleridir. İkinci “dozu” öğle yemeğinden hemen sonra içmelisiniz. Böylece yediklerinizi sindirmeniz kolaylaşacak ve vücudunuzu da arındırmış olacaksınız. Üçüncü ve son dozu ise yatağa gitmeden hemen önce içmelisiniz. Yine karışımın ılık olmasına dikkat edin. Diğer bütün etkilerine ek olarak bal, nane ve zencefil daha rahat uykuya dalmanıza yardımcı olacaktır. Bu çay yağ yakmanızı sağlamanın yanında vücudunuzu ve sindirim sisteminizi de güçlendiren mükemmel bir ilaçtır. Ayrıca bakınız: İştahınızı Yatıştırmak İçin En İyi Besinler Çayınızı hazırlamak için ihtiyacınız olan tek şey yarısına kadar su dolu bir kap. Kabın içine malzemeleri koyun ve kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika demlenmeye bırakın. Daha sonra çayınızı cam bir kaba döküp ılımasını bekleyin. Hazırladığınız bu çayı günde üç kere için. Karın yağı ve ödem sorununa karşı en iyi sonucu elde etmek için bunu haftada üç kere tekrarlayın. Elbette karın yağı ve ödem sorunundan kurtulmak için bu çay tek başına yeterli olmaz. Bunun yanında dengeli beslenmeye dikkat etmelisiniz. Ayrıca her gün en az 30 dakika egzersiz yapmalısınız. Bu, tempolu yürüyüş ya da başka bir egzersiz olabilir. Hatta bir arkadaşınızla beraber egzersiz yapmak daha kolay olacaktır. Değişim elinizde!

Mustafa Ulaş





Görüntünün olası içeriği: yazı

İŞTE HASTANEDE LABARATUAR TAHLİLLERİNİN NASIL ÇALIŞTIĞINI OKUYUN VE KENDİZİ DÜŞÜNÜN NEDEN HASTAYIZ ACABA HALA Vücudumuzdaki karaciğerimiz dünyanın en iyi labaratuarı olduğunu biliyormusunuz bu gükü hastane labaratuarlarının nasıl çalıştığını okuyun şahit olun Niye hastanede sağlığımızı muayene ettirdiğimizde hepsi iyi çıkıyor ama vücut yinede rahatsız hissediyoruz? Acı bir hakikat söyleyim: 1. Karaciğer 50% işten çıktığında bile, hastanede muayene ettirdiğimiz de yine normal gözüküyor. 90% işten çıktığından sonra karaciğer sertleşmesi, karaciğer karın süyü, karaciğer kanseri gibi teşhis çıkıyor. 2. Kan damarlar 30% tıkandığında, sonuç aynı normal gösteriyor. 50% tıkandığından sonra yüksek tansiyon diye teşhis ortaya çıkıyor. 3. Böbrek 50% iltihaplandığında yine normal gösteriyor. İki böbrek aynı işten çıktığından sonra idrardan zehirlenme teşhis veriliyor ve hemen tedavi edilmesi gerektiğini söylüyor. Bizim vücut hastanenin en yüksek teknolojik makinelerinden daha sezgisi artıdır. O yüzden vücudunuzda meydana gelen gayrı değişmeler size vücudun verdiği en iyi sağlıklı olup olmadığı belirtileridir. LÜTFEN İYİ OKUYUP ANLAYALIM NEDEN HASTA GEZİYORUZ İYİLEŞMİYORUZ AMA HASTANE TAHLİLLERİNDE SAĞLIKLI GÖRÜNÜYORUZ

TUT YAPRAĞININ MÜTHİŞ FAYDALARI
Ateş düşürücü etkisi vardır
Dut yapraklarından hazırlanan çayın tüketilmesi ateş düşürücü etkisini görmenize yetecektir.
İdrar söktürücüdür
Dut yaprağı çayının idrar söktürücü etkisi vardır ve vücudunuzdaki ödemi atmanıza yardımcı olur.
Kan şekerini dengeler
Dut yapraklarından oluşan çayı içmek aynı zamanda kan şekerinizi dengelemeye yardımcı olmaktadır.
Kalp sağlığı açısından önemlidir
Dut yaprağının kalp rahatsızlıklarına da iyi geldiği bilinmektedir. Dut yaprağının faydalarından kalp için yararlanmak isteyenlerin, dut yapraklarını, alıç çiçekleri ile birlikte kaynatarak, elde edilen karışımın suyunu içmeleri gerekmektedir.
Soğuk algınlığı, boğaz ağrısı
Dut yaprağının faydaları arasında boğaz ağrısı ve bronşit tedavisi de yer almaktadır.
Dut yaprağının faydaları arasında yer alan öksürük giderici etkisinden yararlanmak için, dut yaprağının çayı yapılmalı ve bu çayın, sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden önce, aç karna içilmesi önerilmektedir.
Karaciğere faydalıdır
Dut yaprağının karaciğerdeki hücreleri temizlemesine yardımcı olduğu bilinmektedir.
Egzama hastalığı
Dut yaprağının egzama hastalığında destek amaçlı kullanıldığı bilinmektedir.
Antioksidan kaynağıdır
Dut yaprağı ölçülü miktarda tüketildiğinde vücuttaki serbest radikallerin gelişmesine engel olur. Dut yaprağında yer alan antioksidan miktarı serbest radikallerin gelişmesine engel olur.
Ağrı kesici
Ağrı kesici özelliği bulunmaktadır.
Dut yaprağından yeterli miktarda fayda sağlamak için çayının tüketilmesi gerekir. Dut yaprağı çayı sağlık açısından oldukça önemlidir. Dut yaprağı çayının nasıl yapıldığını merak ediyorsanız sizler için hazırladığımız tarife göz atabilirsiniz.
İşte dut yaprağı çayının yapılışı
Dut yaprağı çayı nasıl yapılır?
Malzemeler
4 adet kurutulmuş dut yaprağı
1 litre su
İlk olarak suyu bir kabın içerisinde kaynatın. Kaynayan suyun içerisine 4 adet kurutulmuş dut yapraklarını ekleyin. Bu şekilde yaklaşık 2 saat boyunca demlenmesini sağlayın. Demleme işlemini gerçekleştirdikten sonra çayınızı akşam ve sabah olmak üzere günde iki bardak tüketebilirsiniz. Dut yaprağı çayını yemeklerden önce içmek daha faydalı olacaktır.
Dut yaprağı kadar dutun da sağlığımıza bir çok faydası bulunmaktadır. Dutun faydalarından da kısaca bahsedebiliriz.
İşte dutun sağlığımıza olan faydaları…
Sindirimi düzenler
Dut meyvesi de dut yaprağı gibi sindirimi düzenlemeye yardımcı olmaktadır. Karın bölgesinde oluşan aniden gelen kramplara ve kabızlık sorununa dut oldukça iyi gelir.
Kansızlık tedavisinde kullanılır
Dut içerisinde yüksek oranda demir barındırır. Dut tüketmek kansızlık sorununuzun giderilmesine yardımcı olacaktır.
Vitamin deposu
Dut içerisinde A,C,K vitaminlerinden bolca barındırmaktadır. Bu sayede antioksidan özelliği bulunmaktadır.
Kalsiyım deposu
Dut içerisinde yüksek oranda K vitamini barındırmasından dolayı kemik sağlığına oldukça iyi geldiği bilinmektedir. İçerisinde yer alan yüksek oranda K vitamini kemik erimesi rahatsızlığına da iyi gelecektir.
Romatizmal ağrılarda
Dut meyvesi, birçok hastalığa iyi geldiği gibi romatizmal ağrılara, böbreklerdeki ağrılara, kansızlık, stres, yorgunluk gibi rahatsızlıklara da iyi gelir.
Egzama tedavisinde dut yaprağı
Egzama türü şikâyetleriniz varsa dut yaprağını deneyebilirsiniz. Dut yaprağından lapa elde ederek egzama oluşan bölgede belli aralıklarla bekletmenin iyi geldiği söylenmektedir. alıntı
KANDİTA TESTİ. VE TEDAVİSİ OKUYUN
Karın şişliği, kabızlık, yeme krizleri, ağız kokusu ve daha birçok hastalığa sebep olan candida mantarı enfeksiyonu taşıyıp taşımadığınızı bu yöntemle test edebilirsiniz.
Bağırsaklarınızda Kandida (Candida albicans) maya mantarının arttığını basit bir test yardımıyla anlayabilirsiniz. Sabah uyandığınızda aç karnına, dişlerinizi fırçalamadan ve ağzınızı çalkalamadan önce, cam bardağı 2/3’ü kadar içme suyu ile doldurun ve suya tükürün. Bunu 15 dakika izleyin. Eğer tükürük suyun üstünde kalıyorsa, sağlıklı bağırsak florasına sahipsiniz demek oluyor. Eğer tükürük dibe çöküyorsa, saçak gibi aşağıya iniyorsa veya kar yağmış gibi oluyorsa ya da suya rakı konmuş gibi bulanıyorsa kandida maya mantarı bağırsak floranızı bozmuş anlamına geliyor.
Bir parça yeseniz bile karnınız şişiyor ve ağrıyorsa, yaptığınız bütün diyetlere rağmen karnınızın şişliğini ve sertliğini gideremiyor, lifli besinler tükettiğiniz halde çoğu zaman kabızlık sorunu yaşıyorsanız, yeme krizlerinize çare bulamıyorsanız sebebi büyük ihtimalle candida maya mantarı olabilir.
Bağışıklık sistemindeki bozukluğa bağlı başta obezite olmak üzere daha birçok hastalığın başlamasına neden oluyor. Özellikle kadınlarda tekrarlayan idrar yanmaları, vajinal mantar enfeksiyonları, depresif ruh hali, sinirlilik, uyuşukluk, migren türü baş ağrıları, ishal, karında gaz, kabızlık, mide ekşimeleri, buna bağlı boğazda yanma, ağız kuruluğu, sık aft oluşumu, ağız kokusu, kilo verememe veya kilo alamama, ağızda tat bozukluğu, hazımsızlık, el ve ayak tırnaklarında geçmeyen mantar enfeksiyonu, çocuklarda öğrenme bozuklukları, ajitasyon, bebeklerde ishal veya kabızlık yanında popoda kızarıklık ve geçmeyen pişik durumu, ağızda pamukçuk ile kendini gösterir.
Çaresi karbonat kullanın sabah akşam 1 rer tatlı kaşığı 1 su bardağı sıcak suda eritin aç için akşamda aynı uygulayın 25 gün yeterli.
Perhiziniz var ekmek unlu gıdalar buğdaygiller mısır ürünleri tatlı ne varsa hazır gıdaların tümü hayvansal ürünlerin tamamı yaaasssaaakkkk 1 lokma dahi almayın kür yeniden başlar o kadar önemli perhizde şifa Allah tan saygılar m.ulaş
BU SAYFADA AMACIM SAĞLIĞIMIZI KORUYALIM BİLİNÇLİ OLALIM SAĞLIK HEPİMİZE LAZIM UYARILARIDA OKUYALIM M.ulaş

çileyle hayatını kazanan doğru yolda engellere direnen dürüst kişilerin eleştirilmesinin hata aranmasinin yanlışlığını anlatıyor,

Görüntünün olası içeriği: yazı

BARBUNYANIN FAYDALARI NELERDİR Barbunya yı taniyamamişiz!

BARBUNYANIN FAYDALARI NELERDİR
Barbunya yı taniyamamişiz!
Barbunya, fasulyenin bir çeşididir. Bu fasulye renkleri kızıl kahverengi, beyaz üzerine kırmızı benekli, haşlanmış yumuşak tadı vardır. Barbunya fasulye güzel tadının yanı sıra folik asit, kalsiyum, karbonhidrat, lif ve protein içerirler.
Kolestrolü düşürür: Barbunya fasulyesindeki karmaşık karbonhidrat ve diyet lifi içeriği, kandaki kolesterol seviyelerini düşürür. Çözünür diyet lifi varlığı, kolesterolü çevreleyen ve vücuda yeniden emilmesini önleyen mide benzeri bir jel oluşturur.
Şeker hastaları için iyi: Şeker içeriğini dengeli tutan düşük glisemik indeksi nedeniyle şeker hastaları için sağlıklı bir seçenektir. Aynı zamanda diyabet gelişme riskini de azaltır.
Belleği geliştirir: Barbunya fasulye, sağlıklı bilişsel işlevleri büyük ölçüde katkıda bulunan B1 Vitamini bakımından zengindir.
Vitamin B1’in yeterli seviyede olması, asetilkolinin sentezlenmesine yardımcı olur; beynin düzgün çalışmasını sağlar ve konsantrasyon ve hafızayı artırır. Alzheimer ve bunama gelişimini yavaşlatmada da yararlıdır.
Enerjiyi artırır: Barbunya manganez, vücut için enerji üretmek için temelde besin maddelerini parçalayan metabolizmanın yürütülmesinde çok önemlidir.
Barbunyanın Cilde Faydaları
Doku onarımına yardımcı olur: Vitamin B6 cildin ve saçın doku büyümesinde ve onarımında yardımcı olur. Ayrıca gözün her türlü dejenerasyonunu önlemeye yardımcı olur.
Saç dökülmesini durdurmada bile yardımcı olur.
Anti-oksidatif özellikler: Barbunya fasulyesindeki manganez ayrıca vücudun zararlı serbest radikallerinin düzgün ve verimli bir şekilde yok edilmesini sağlamak için vücudun antioksidan savunmalarına yardımcı olur. Barbunya antioksidan zengin gıdalar kategorisine girer.
Yaşlanma önleyici özelliklere sahiptir: Barbunya fasulyesindeki antioksidanlar serbest radikallerden kurtulur ve hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatır. Ayrıca kırışıklıkları azaltmada, sivilceleri iyileştirmede ve saçları ve tırnakları beslerken yardımcı olurlar.
Proteinlerin merkezi: Barbunya fasulyesi yüksek protein içeriğine sahiptir. Öyle ki vejetaryenler için etin mükemmel bir yerine geçecektir. Pirinç veya kepekli makarna ile tüketildiğinde, eklenen et veya ağır süt ürünleri kalorisi olmadan vücuda protein artışı sağlar.
Doğal detoksifikatör: Bugünlerde bir sürü gıdaya sülfitler içeren koruyucular yükleniyor. Yüksek sülfit içeriğinin vücuda toksik olduğu bilinmektedir. Barbunya fasulyelerinde bulunan molibden vücudu sülfatlardan arındırmaya yardımcı olur. Sülfit alerjisi olan insanlar için de yararlıdır çünkü böbrek fasulyesinin normal tüketilmesinden sonra alerjilerin belirtileri hızla azalmaktadır.
Hipertansiyonu önler: Barbunya fasulye, potasyum, magnezyum, çözünür lif ve protein iyi bir kaynağı olmak hipertansiyonu azaltmaya yardımcı olur. Bu elementler birlikte normal tansiyonun korunmasında yardımcı olur. Potasyum ve magnezyum arterleri ve damarları genişletir ve düzgün kan akışı sağlar.
Kilo kaybına yardımcı olur: Barbunya fasulyesindeki büyük miktarda diyet lifi, bir tanesini daha uzun süre tutar. Ayrıca, düşük yağ içeriği sağlıklı bir düşük kalorili yemek yapar.
Kabızlığı rahatlatır: Çözünmeyen diyet lifleri, düzgün bir bağırsak hareketi sağlar ve kabızlığı hafifletmeye yardımcı olmak için dışkınıza döküntü katar. Konstipasyona yönelik ev ilaçlarını öğrenmek için daha fazla bilgi.
Bağışıklığı artırır: Barbunya fasulyesindeki antioksidanlar, serbest radikallerden kurtulmak ve vücudumuzun hücrelerini korumak suretiyle bağışıklık sistemini güçlendirirler
Sindirime yardımcıdır: Barbunya taneleri doğru miktarlarda tüketildiğinde, sindirim sisteminin temizlenmesine, toksinlerin vücuttan atılmasına ve kolon kanseri riskinin azaltılmasına yardımcı olabilirler.
Kalp sağlığını iyileştirir: Barbunya fasulyesindeki magnezyumun yüksek miktarı kolestrol üzerinde etki yapar ve vücuda inme, vasküler hastalıklar, arterlerin pıhtılaşması, kalp krizi gibi kalp ile ilişkili hastalıklarla mücadele etmesine yardımcı olur ve güçlü bir kalbi korur.
Kemikleri güçlendirir: Barbunya fasulyelerinde bulunan manganez ve kalsiyum, kemiklerin daha güçlü olmasını sağlar ve osteoporozun önlenmesinde yardımcı olur. Böbrek fasulyesindeki folat, kemik hastalıkları ve kırıkları riskini azaltan kemik ve eklem sağlığının korunmasına yardımcı olur.
Migreni azaltmaya yardımcı olur: Barbunya magnezyum, korkunç migren baş ağrısını önlemeye yardımcı olur ve ayrıca kan basıncını dengeler.
Kataraktların azaltılmasına yardımcı olur: B3 vitamininin kataraktları azalttığı ve bazı durumlarda iyileştirdiği görülmüştür. Barbunya yüksek miktarda B3 vitamini katarakta çok iyi gelir.
Romatoid artritin hafifletilmesine yardımcı olur: Barbunyayüksek bakır içeriği, artrit durumunda vücuttaki iltihaplanmayı azaltır. Bakır ayrıca bağların ve eklemlerin esnekliğini de sağlar.
Astımı rahatlatmaya yardımcıdır: Barbunyadaki magnezyum bronkodilatör bir etkiye sahiptir ve akciğerlerin içine ve dışına düzgün bir hava geçişi sağlar. Çalışmalar, düşük magnezyum düzeylerinin astıma neden olabileceğini göstermiştir.
Barbunya Suyu Ne İşe Yarar?
Bir kase beyaz renkli barbunyayı geceden ıslatıp ertesi gün 1 litre suda kaynatın. Haşlandığından emin olduktan sonra süzün ve elde ettiğiniz suyu güneş lekelerinize ve çillerinize sürün. Bu kürü 5 gün boyunca devam edin. Çilleriniz ve güneş lekelerinizin kaybolduğunu göreceksiniz. Kullanmadığınız barbunya suyunu buzdolabında muhafaza etmeniz gerekmektedir.
Barbunya’nın Yan Etkileri
Barbunya yemeği yendikten sonra şişkinliğe neden olabilmektedir. Bu nedenle, pişirmeden önce suda ıslatmak ya da pişirirken beraberinde yemeğe kimyon, rezene gibi baharatlar eklemek şişkinlik hissini azaltır. Bazı kişilerde alerjik reaksiyonları tetikleme ihtimali vardır. Toksit maddeleri yok etmek için kesinlikle pişmiş olması gerekir.
Görüntünün olası içeriği: yiyecek

Korkuyorum, Vallahi Çok Korkuyorum.altımızdan ısıtmaya başladılar! Bu Millet Çok Zulüm Gördü, Çok Eziyet Çekti. Dili Değiştirildi, Yazısı Değiştirildi, Köklerinden Koparıldı, Şapka Giymedi Asıldı, Kur'an Okuyor, Okutuyor Diye Zindanlars Atıldı, Parası Çalındı Hastaneye Gidemeyip Öldü, Kıtlık Gördü, Aclık Gördü Defalarca Darbe Gördü Bütün Bunlar İmanımızdan Bisey Eksiltmedi Çünkü Zorladılar Zulmettiler. Ama Şimdi Bir Boşvermişlik Var. Mukaddesatımıza Saldırıyorlar, Mezheplerimize Saldırıyorlar, Efendimiz'in Sav Sünnetine Saldırıyorlar, Kısacası Hz Allah'ın C.c Dinine Saldırıyorlarda Kimsenin Kılı Kıpırdamıyor (İstisnalar Hariç) Gelsin Paralar.Geçim Geçim Geçim. Bu Saldırılar Öyle Sistemli Öyle Kurnazca Öyle Organize ki Oyun İçinde Oyun!!! Dinimiz Elden Giderse Neyimiz Kalır Allah Aşkına Hesabini Rahman Sormaz mı? Gok Kubbeyi Başımıza Yıkmaz mı? Kurbağanın Birini Kaynar Suya Atmışlar Zıplayıp Çıkmış, Yine Atmışlar Yine Zıplamış Çıkmış. Bu Defa Soğuk Suya Atmışlar Kurbağa Rahat Keyfi Yerinde Ama Alttan Yakmışlar Ateşi.Kurbağa Salmış Kendini Su Kaynamış Kurbağa Patlayıp Ölmüş. Uyan Müslüman Uyan Alttan Isıtıyorlar Uyuma.