Tamer Yılmaz
UNDA BU KADAR ÇOK KATKI MADDESİ OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ?
EKMEKTE BİLE ALUMİNYUM HİDROKSİT VARMIŞ!
- Yapışmayı önleyiciler: Oxysterin, Oleic asit, Gliserin (yağlardan elde edilir), Amylase (domuz midesi, küf mantarı, veya roekombinant- DNA yöntemiyle elde edilir), Cystein / Cystin (insan, domuz, ya da at kılından veya rekombinant-DNA yöntemiyle elde edilir)
- Beyazlatıcı ve ve nem tutucular: E 171 (Titanyumdioksit), E 173 (Alüminyum hidroksit),
- Koruyucular: Ascorbikasit ( rekombinant - DNA), TiO2, aluminyum hidroksit, tuz vs.
- Kabartıcı: Sodyum karbonat, TiO2 vs
- Sıkıştırırcı: Kalsiyum karbonat (tebeşir) vs.
Bu katkı maddelerinin de ayrıca kendi korucu katkıları vardır.
Dolayısıyla toplam katkı maddelerini sayısı bunların en az 10 katına çıkabilir.
KAYNAK : Eda Çokkeçeci - kanser hastalari toplaniyor
6 Ekim 2018
https://www.facebook.com/groups/1223157751082232/permalink/2060313860699946/
6 Ekim 2018
https://www.facebook.com/groups/1223157751082232/permalink/2060313860699946/

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder