21 Ekim 2019 Pazartesi

UNDA BU KADAR ÇOK KATKI MADDESİ OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ? EKMEKTE BİLE ALUMİNYUM HİDROKSİT VARMIŞ!

Tamer Yılmaz
UNDA BU KADAR ÇOK KATKI MADDESİ OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ?
EKMEKTE BİLE ALUMİNYUM HİDROKSİT VARMIŞ!
- Yapışmayı önleyiciler: Oxysterin, Oleic asit, Gliserin (yağlardan elde edilir), Amylase (domuz midesi, küf mantarı, veya roekombinant- DNA yöntemiyle elde edilir), Cystein / Cystin (insan, domuz, ya da at kılından veya rekombinant-DNA yöntemiyle elde edilir)
- Beyazlatıcı ve ve nem tutucular: E 171 (Titanyumdioksit), E 173 (Alüminyum hidroksit),
- Koruyucular: Ascorbikasit ( rekombinant - DNA), TiO2, aluminyum hidroksit, tuz vs.
- Kabartıcı: Sodyum karbonat, TiO2 vs
- Sıkıştırırcı: Kalsiyum karbonat (tebeşir) vs.
Bu katkı maddelerinin de ayrıca kendi korucu katkıları vardır.
Dolayısıyla toplam katkı maddelerini sayısı bunların en az 10 katına çıkabilir.
KAYNAK : Eda Çokkeçeci - kanser hastalari toplaniyor
6 Ekim 2018
https://www.facebook.com/groups/1223157751082232/permalink/2060313860699946/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder