Baharatlar çok sağlıklı olabilir. Bunları yalnızca doğru şekilde nasıl birleştireceğinizi ve uygulayacağınızı bilmeniz gerekir. Herkes sarımsak ve tarçın hakkında bir şeyler duyuyordu, ancak birkaçı bir tabakta ya da içecekte bunları birleştirmeye çalıştı. Ancak bu kombinasyon birçok hastalık için sadece bir derde devadır.
Sarımsak kendisi en iyi doğal antibiyotiklerden biridir. Ayrıca kanser ve kardiyovasküler hastalıkları önlemek için kullanılır.
Tarçın kilo dengeleme mücadelesinde sıklıkla kullanılır. Bu baharat metabolizmayı normalleştirir ve şişmanlığı giderir. Aynı zamanda, sarımsak gibi, kanserli hücrelerin oluşumunu önler ve bağırsak enfeksiyonlarıyla savaşır. Genel olarak, tarçın vücudu toksinlerden arındırmak için harika bir araçtır.
Bu baharatların her biri, ayrı ayrı alındığında kendi yöntemleriyle faydalıdır. Ancak sarımsak ve tarçın gibi bir baharat karışımı harika sonuçları vardır.
Kilo vermeye, yağdan kurtulmaya, toksinler temizliği , vücuttan sıvı atılımını sağlamaya ve ödemleri ortadan kaldırmaya, kan şekerini stabilize etmeye, genellikle gastrointestinal kanalda bulunan mantarları ve parazitleri yok etmeye yardımcı olur.
MALZEMELER:
- 3 diş sarımsak
- 3 tarçın çubuğu veya 1 çay kaşığı. öğütülmüş tarçın
- 3 bardak su
MALZEMELER:
- 3 diş sarımsak
- 3 tarçın çubuğu veya 1 çay kaşığı. öğütülmüş tarçın
- 3 bardak su
HAZIRLIK VE UYGULAMA:
Suyun ateşe koyun kaynamaya başladığında, soyulmuş kıyılmış sarımsak ve tarçın çubukları ekleyin. 10 dakika kısık ateşte tutun. Sonra kapatın ve içeceğin soğumasını sağlayın.
Sabahları yemeklerden 15 dakika önce aç karnına günde bir bardak içilir. İçeceği iki günden fazla olmamak üzere buzdolabında saklamanız gerekir. 2 gün sonra yenisini pişirmeniz gerekir.
Bu mucize içkiyle tedavi sürecinin tamamı yaklaşık bir hafta sürer. Bu süre zarfında kan basıncınız ve kan şekeri dengelenmelidir. Baş ağrısı kaybolur, aktivite ve verimlilik artar. Mutluluk kesinlikle gelişecektir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder