Demir kızdırılarak 5-10 defa suda söndürülecek ve bu suyun her 100gr’ mına 1’er gr .
Günlük ilave edilerek 1/4 kalana kadar kaynatılacaktır.
Bu sudan birer fincan içilir.
Bu sudan her sene içilirse insan hastalanmaz.
Dünyanın en kuvvetli macunları yense bunun verdiği kuvveti veremezler.
Lokman Hekim;
Dünya üzerinde varolan bütün şifalı bitkilerin hepsini bir araya getirseniz (124 Bin bitki/Peygamber sayası kadar) bunuda balla karıştırıp macun haline getirseniz Demir suyunun verdiği etkiyi yaratmaz, demir suyunun verdiği kuvveti vermez diyor.
Alıntıdır
Kendinin bir tıp mütehassısı olmadığını ifade eden Murat Kavaklı, "Tanıdığım bir çok demirci, temiz bir kazanın içine günlük sakızı ve su koyarak kızdırılmış demiri suya batırıyordu. Daha sonra bu suyu içiyorlardı. Demirciler binlerce yıldır demiri kızdırıp suya basarak suyunu içerler. Kızdırdığımız çelik paslanır olacak. Paslanmaz olmuyor. Bir kilo suya 5 gram günlük sakızı katıp bu suyun içine kızdırılmış paslanır çeliği sokup bekletiyoruz. Bu işlem defalarca devam ediyor.
Demirciler bunu bu şekilde yapıyorlar. O suyun içinde biraz tortu oluşuyor.
Bu su temiz bir tülbent yardımıyla süzülüyor.
Koronavirüs sürecinde biz hazırladığım bu sudan ailece 4 defa içtik. Bu süreçte koronavirüslü insanlarla bilmeden yan yana bulunmuşuz, onlar karantinada yattılar, bize hiç hastalık bulaşmadı.
İbn-i Sina'nın kitabında bu şekilde hazırlanan demir suyunun vücuda büyük bir direnç verdiği yazıyor"
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder