Altın Otu ile Böbrek Taşı ve kum dökebilirsiniz !
.
Böbrek taşı düşüren insanlarda görülen taş biçiminden yola çıkarsak bu taş çeşidi, kalsiyum oksalat taşıdır. Doktora gittiniz ve böbrek taşı cinsinizin oksalat taşı olduğunu öğrendiniz.
.
O halde altın otu sayesinden böbrek taşınızdan kurtulmanız mümkün. İçerisindeki uludağ çiçeği, asrı ot ve yayla çiçeği barındıran, çok faydalı bir bitki olan altın otunu, böbrek taşı düşürme tedavisinde kullanılabilir. İlaçsız ve çok etkili bir yöntem arıyorsanız altın otunu mutlaka denemelisiniz.
.
Böbrek taşının ortaya çıkışı neredeyse insanlığın doğuşuyla aynı zamanda gerçekleşmiş. Tam 2 bin 200 yıllık bir hastalıktır böbrek taşı. Ancak günümüzde altın otu denen bu mucize bitki sayesinde taşlardan kurtulmak mümkün.
.
İşte altın otunun kullanımı !!!
Altın otu bilgisinden çay elde edip, böbrek taşlarını çok kısa sürede kum haline getirip yok ettiğini göreceksiniz. Bir bardak suyu kaynatın. İçine 8-10 adet altın otu çiçeğini atın. Ağzını kapatıp 10 dakika kadar bekletin. Tadı çok da hoş gelmiyorsa içerisine bal veya limon da ilave edebilirsiniz. Sabah ve akşam tüketeceğiniz a
.
Böbrek taşı düşüren insanlarda görülen taş biçiminden yola çıkarsak bu taş çeşidi, kalsiyum oksalat taşıdır. Doktora gittiniz ve böbrek taşı cinsinizin oksalat taşı olduğunu öğrendiniz.
.
O halde altın otu sayesinden böbrek taşınızdan kurtulmanız mümkün. İçerisindeki uludağ çiçeği, asrı ot ve yayla çiçeği barındıran, çok faydalı bir bitki olan altın otunu, böbrek taşı düşürme tedavisinde kullanılabilir. İlaçsız ve çok etkili bir yöntem arıyorsanız altın otunu mutlaka denemelisiniz.
.
Böbrek taşının ortaya çıkışı neredeyse insanlığın doğuşuyla aynı zamanda gerçekleşmiş. Tam 2 bin 200 yıllık bir hastalıktır böbrek taşı. Ancak günümüzde altın otu denen bu mucize bitki sayesinde taşlardan kurtulmak mümkün.
.
İşte altın otunun kullanımı !!!
Altın otu bilgisinden çay elde edip, böbrek taşlarını çok kısa sürede kum haline getirip yok ettiğini göreceksiniz. Bir bardak suyu kaynatın. İçine 8-10 adet altın otu çiçeğini atın. Ağzını kapatıp 10 dakika kadar bekletin. Tadı çok da hoş gelmiyorsa içerisine bal veya limon da ilave edebilirsiniz. Sabah ve akşam tüketeceğiniz a
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder