11 Mart 2020 Çarşamba

SIHHATİN KORUNMASI * soğuğa dikkat edin * kayluleye önem verin


* ikindi uyumayın
* her yemek de 2/3 zeytinyağı 1/3 sirke karışımı ni ekmeğe banarak yiyin
* misvak hayatinizda olsun
* mide yi 1/3 yemek 1/3 su 1/3 hava olarak ayarlayin
* incire önem verin
* kuru üzüm 21 adet
* bol meyve yiyin
* Fındık fıstık badem gibi yağlı gıdalardan sonra kekik çayı için
* ayçiçek yerine kabak çekirdeği yiyin
* kepek ekmek yiyin
* hormon ve kimyasal zararlı maddeler için bitki çayları için
* stres için özel çay için
* abdest namaz dua ya önem verin
* spor ve yürüyüş
* hacamat
* yemekten önce ve sonra elleri yıka
* iki çıkış önemlidir böbrek ve bağırsak rahatsizliklarina önem verin ve özel çayınızı ömür boyu için TIBB-I NEBEVİ ÇAYI ve FAYDALARI
200 gr kekik 60 gr Misvak 100 gr çörekotu 60 gr sinameki cezveye kafi miktar koyun ıhlamur gibi kaynat demle günde 3 bardak ömür boyu için
* Yediğimiz gıdalardaki hormonların zarar vermesini önler
* Kimyasal larin zararıni azaltır
* Mikrop öldürür
* Kanı temizler
* Yağ ve şeker yakar
* Antiseptikdir
* Mide ülseri
* İltihapa engel olur
* İdrar söktürür
* Toksin atar
* Böbreklere faydalıdır
* Bağışıklığı kuvvetlendirir
* Direnç artırır
* Gaz söktürür
* Anne sütünü artırır
* Bağırsak kurtlarını düşürür
* İdrar artırır
* Mideye yardimci olur
* Hazmi kolaylaştırır
* Romatizmayi tedavi eder
* Bağırsak temizler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder